Cashewburger met appel (vegetarisch)

Cashewburger met appel (vegetarisch)

Cashewburger met appel (vegetarisch)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

250 g gezouten cashewnoten
2 volkoren beschuiten
2 el curry ketchup
1 el gemberjam
3 tl kerriepoeder
2 el verse bieslook
3 el olie
1 appel

Bereiden


  • Maal de cashewnoten in de keukenmachine of in de rauwkostmolen fijn.

  • 2.Verkruimel de beschuiten erboven.

  • Meng de curryketchup, gemberjam, 2 theelepels kerriepoeder en de bieslook erdoor.

  • Meng alles goed tot een homogeen mengsel en vorm er 4 platte schijven van.

  • Verhit de olie in een koekepan met anti-aanbaklaag en bak de cashewburgers op zacht vuur in ca. 6 minuten bruin en gaar. Keer ze regelmatig.

  • Schil intussen de appel en snijd hem in 12 dunne schijfjes. Bestrooi de appelschijfjes met 1 theelepel kerriepoeder en bak ze ca. 1 minuut met de burgers mee.

  • Garneer de burgers met de appelschijfjes en enkele sprieten bieslook.

  • Lekker met gebakken krieltjes en gesmoorde groene kool.
    Bron/inzender:

  • Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    KokenKoken